ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ

Εκδήλωση για τους προγραμματισμένους τοκετούς

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2017 15:05

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τους προγραμματισμένους τοκετούς και τις επιπτώσεις τους στη γυναίκα και το παιδί διοργανώνει το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου στη Λάρισα. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται» και αποτελεί - σε διεθνές επίπεδο - το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Wisedog στις 7 το απόγευμα, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διάρκεια της κύησης, τους τεχνητούς πόνους στον τοκετό, την καισαρική τομή και πώς ανταποκρίνονται τα νεογνά, ανάλογα με τον τρόπο και τον χρόνο που γεννιούνται. Για τα παραπάνω ζητήματα θα μιλήσουν οι σύμβουλοι μητρότητας (doula), Βίκυ Γερακίνη και Δήμητρα Ζαχαρούλη καθώς και η ανεξάρτητη μαία για τον φυσικό τοκετό, Αγγελική Κωσταρέλλου. Την παρουσία τους θα δώσουν και επαγγελματίες της περιγεννητικής φροντίδας για να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ενώ μητέρες θα καταθέσουν προσωπικές μαρτυρίες από τις γέννες τους.

Πριν τη συζήτηση, στις 6 το απόγευμα στον ίδιο χώρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "The business of being born - Επιχείρηση Τοκετός" χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass