ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΟΙ

Αλλάζει όψη το κέντρο του Αμπελώνα

*Τι απαντά στο ρεπορτάζ της «Ε» ο Χρ. Τσιόπας

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 22:25
Στο αναμορφωμένο κεντρικό πάρκο του Αμπελώνα σύντομα αντικαθίστανται και τα παγκάκια Στο αναμορφωμένο κεντρικό πάρκο του Αμπελώνα σύντομα αντικαθίστανται και τα παγκάκια

Άμεσα τα αντανακλαστικά του αρμόδιου αντιδημάρχου Τυρνάβου Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Χρήστου Τσιόπα στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» για τα σκουριασμένα παγκάκια στο κεντρικό πάρκο του Αμπελώνα.

Ο κ. Τσιόπας με δήλωσή του χθες στην «Ε» επιβεβαίωσε την εικόνα του ρεπορτάζ με τα σκουριασμένα παγκάκια. Ωστόσο η εικόνα αυτή είναι γνωστή στον Δήμο εδώ και καιρό γι’ αυτό από τον προηγούμενο μήνα δρομολογήθηκε η αντικατάσταση και επισκευή σε όλα τα καταστραμμένα παγκάκια στο κέντρο του Αμπελώνα από το πέτρινο δημαρχείο μέχρι τον χώρο του ΚΑΠΗ.

 Ήδη έχει ανατεθεί η εργασία σε εργολάβο του Αμπελώνα ο οποίος μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να παραδώσει καινούργια ή επισκευασμένα πάνω από 25 παγκάκια , δηλαδή το σύνολο των υπαρχόντων.

Παράλληλα θα αντικατασταθούν ή θα επισκευαστούν όλοι οι επιστήλιοι κάδοι απορριμμάτων σε όλο πάλι το κέντρο του Αμπελώνα με την ίδια εργολαβία και τον ίδιο χρόνο παράδοσης. Έτσι μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια ο Δήμος επιχειρεί την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του κέντρου του Αμπελώνα διότι είχαν προηγηθεί η αποκατάσταση της λειτουργίας του ωρολογιού, των σιντριβανιών και φυσικά η εγκατάσταση της νέας παιδικής χαράς. Σύντομα θα επανατοποθετηθεί το άγαλμα της Αμπελωνίτισσας αγρότισσας μπροστά από το πέτρινο δημαρχείο. Έτσι αναμορφώνεται πλήρως το κέντρο του Αμπελώνα λειτουργικά και αισθητικά .

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass