ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥ

Διάλογος ενόψει των εκλογών του 2019

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 17:45

Στις πρωτοβουλίες «για ένα πολιτικό αυτοδιοικητικό διάλογο ενόψει των εκλογών του 2019» ήταν ενταγμένη η χθεσινή συνάντηση στελεχών της παράταξης «Νέα Λάρισα» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας Ντίνο Διαμάντο.

Από τις συναντήσεις, όπως η χθεσινή, αναμένεται να ορισθεί μια διευρυμένη συντονιστική επιτροπή, πέραν των δημοτικών συμβούλων της παράταξης, η οποία με επικεφαλής τον κ. Διαμάντο θα αναλάβει τις επαφές, για ένα «διάλογο χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Διαμάντος «η “Νέα Λάρισα” ανοίγει ένα πολιτικό αυτοδιοικητικό διάλογο ενόψει των εκλογών του 2019. Με την κοινωνία – τους πολίτες και τους θεσμικούς της φορείς. Με κάθε Πολιτική – τα κόμματα οφείλουν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά την αυτοδιοίκηση- και με κάθε αυτοδιοικητική έκφραση- παράταξη και κίνηση που μετέχει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Ένα ανοιχτό διάλογο χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα. Στη βάση μόνο μίας κοινής αντίληψης ανιδιοτελούς προσφοράς για την πόλη και πραγματικής αλλαγής πορείας προς το μέλλον. Στον κοινό τόπο απόρριψης των κομματικών παρωπίδων και ιδεοληψιών για την αυτοδιοίκηση και την πόλη μας.

Με στόχο μία νέα αρχή για τη νέα Λάρισα που ονειρευόμαστε να είναι μία ανθρώπινη πόλη του αύριο. Ενός δυναμικού άλματος προς τα εμπρός για την πόλη μας. Ένα ανοιχτό και ευρύ διάλογο που η κατάληξή του θέλουμε να είναι ένα αυτοδιοικητικό πλειοψηφικό κίνημα μίας δημιουργικής ανατροπής παθογενειών και δυσλειτουργιών που έρχονται κυρίαρχα από το κεντρικό πολιτικό σύστημα και εμποτίζουν και την Αυτοδιοίκηση.

Πρέπει να κινητοποιήσουμε όλοι μαζί το ενεργό δυναμικό της πόλης. Πρέπει να επαναφέρουμε στην πόλη τους νέους και τις νέες που αναζητούν το μέλλον τους «εξοστρακισμένοι» από τη γενέθλια πόλη τους. Πρέπει να καταστήσουμε την πόλη μας ελκυστική σε νέους κατοίκους που θα επενδύσουν την ίδια τους τη ζωή σε μία νέα πόλη, αξιοβίωτη και επιχειρηματικά φιλόξενη.       

Πρέπει να ρίξουμε στέρεες γέφυρες με το μέλλον. Με όραμα, σχέδιο και οδικό χάρτη συγκεκριμένο σε ενέργειες και χρόνους» κατέληξε ο κ. Διαμάντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass