ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ κ. ΙΓΝΑΤΙΟ

Χειροθεσίες δύο αναγνωστών στον Αγ. Νικόλαο

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 16:00

Η μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής και ο Εσπερινός της Γονυκλισίας εορτάστηκαν σε όλη τη Μητροπολιτική Περιφέρεια. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου από τον Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου Λαρίσης τόνισε ότι ο λόγος της Εκκλησίας είναι απόσταγμα της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος στην ζωή της πίστης, καθώς το Άγιο Πνεύμα είναι Αυτό που συγκροτεί τον θεσμό της Εκκλησίας και κάλεσε όλους τους πιστούς να προσπαθήσουν να καταστήσουν τον Παράκλητο οικείο και Σωτήρα τους.

Προ της απολύσεως τέλεσε τις χειροθεσίες δύο Αναγνωστών, που διακονούν στο Ιερό Βήμα και στο Αναλόγιο του Αγίου Νικολάου, του Παναγιώτη Ρόγκα φοιτητού Ιατρικής και του Ευριπίδη Βλαχάκη φοιτητού Βιοχημείας, δύο ευλαβών νέων που μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο ΤΕΙ Λαρίσης αποτελούν μέλη της ευλογημένης νεανικής κίνησεως του Ναού. Ο σεπτός ποιμενάρχης συγκινημένος εξήρε τα χαρίσματα και τα τάλαντα των δύο νέων Αναγνωστών αλλά και όλων των νέων της ενορίας και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να διακηρύττουν και να ομολογούν με τη ζωή και τα έργα τους την Ορθόδοξη πίστη μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass