ΣΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2017 15:47

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια μουσικοχορευτική εκδήλωση, στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου.


Στο πλαίσιό της συμμετείχαν ο γνωστός «D.J.» Πιλάτος Κωνσταντίνος που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα hip-hop της Εύας Ζαφειράκη από το γυμναστικό σύλλογο Νίκη Λάρισας και τη σχολή χορού Indepen Dance Studio Λάρισας.
Την εκδήλωση στήριξαν καταστηματάρχες, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και αθλητικών club και το κατάστημα pizza fan, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με χαρά και στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια του Συλλόγου. Με τη βοήθειά τους υπήρχε μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους, πίτσα, σουβλάκια κοτόπουλο και άφθονα αναψυκτικά.
Επιπλέον στους μαθητές όλου του σχολείου χορηγήθηκαν αναμνηστικά δώρα. Ο Σύλλογος τούς ευχαρίστησε όλους καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη της δράσης και τον σύλλογο των διδασκόντων για την παρουσία του καθώς και τον γυμνασιάρχη κ. Παπατόλια Ιωάννη για τη στήριξή του.
Κυρίως όμως ευχαρίστησαν τους μαθητές του σχολείου για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση, την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και την πολύτιμη βοήθειά τους πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του πάρτι.
Ο Σύλλογος, μετά από αίτημα της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων , υποσχέθηκε και στο νέο σχολικό έτος αντίστοιχες εκδηλώσεις.
και φυσικά την καθιέρωση αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass