ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Καθαρισμός λιμανιού από τον «Ναυτίλο»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2017 15:13

Μια ακόμη δραστηριότητα του συλλόγου Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Ναυσιπλοΐας «Ναυτίλος», πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Μετά το κάλεσμα του διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου τα μέλη του «Ναυτίλου» ανταποκρίθηκαν άμεσα και παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε υποβρύχιος καθαρισμός του λιμανιού. Ανασύρθηκαν από τον βυθό του λιμανιού λάστιχα αυτοκινήτων, σίδερα ακόμη και κάδοι απορριμμάτων.

Απαραίτητη είναι η προσοχή από όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του λιμανιού, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες αλιείς, ώστε να διατηρείται ο χώρος καθαρός αλλά και ο βυθός του λιμανιού. Σημαντική ήταν και βοήθεια της δημοτικής αρχής που φρόντισε για την άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων.

Ο Σύλλογος Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Ναυσιπλοΐας «Ναυτίλος» καλεί όλους τους φίλους του ψαροτούφεκου στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19.00 έως 22.00 (Βόλου και Λαγαρία 1 τηλ.: 6936-560555).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass