ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32ΧΡΟΝΟΣ

Αποπειράθηκε να βιάσει την 55χρονη γειτόνισσά του

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 16:00

Για απόπειρα βιασμού συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Λάρισας, ένας 32χρονος Λαρισαίος. Μετά από καταγγελία της 55χρονης γειτόνισσάς του πως, με άσκηση σωματικής βίας επιχείρησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. η 55χρονη Λαρισαία, νωρίς το πρωί προχθές Κυριακή, ο 32χρονος γείτονάς της μπήκε στο σπίτι της από ανασφάλιστη πόρτα και στη συνέχεια, ασκώντας σωματική βία στην 55χρονη επιχείρησε ασελγείς πράξεις. Η 55χρονη ωστόσο αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές ενώ ο 32χρονος αναγκάσθηκε να φύγει εγκαταλείποντας την προσπάθειά του.

Η Λαρισαία κατήγγειλε στην αστυνομία την απόπειρα βιασμού το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα χθες το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας να συλλάβουν τον 32χρονο έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.

Ο 32χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες δίνει διαφορετική εκδοχή λέγοντας ότι απλά πήγε επίσκεψη στο σπίτι της γειτόνισσας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass