ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Όχι σε βάση του ΝΑΤΟ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2017 15:40

Την αντίθεσή του, στη λειτουργία της 110 Πτέρυγας Μάχης Λάρισας και ως βάση του ΝΑΤΟ, σημειώνει το ΚΚΕ καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για «όλο και περισσότερη» εμπλοκή «της χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ».

Αναλυτικότερα η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ με αφορμή το δημοσίευμα της «Ε» σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως «υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματικοί επιθεώρησαν πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα προκειμένου να εξετασθεί το ενδεχόμενο λειτουργιάς της και ως βάση του ΝΑΤΟ, για να αποχωρήσουν από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας .

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες που με τις πλάτες της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Βάζει σε μεγάλες περιπέτειες και κινδύνους τον ελληνικό λαό και τον λαό της περιοχής μας. Το ΝΑΤΟ αποτελεί τον ένοπλο δολοφονικό φρουρό της διασφάλισης των συμφερόντων και της κυριαρχίας του κεφαλαίου, των εκμεταλλευτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας καλεί την εργατική τάξη και τον λαό της περιοχής να βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιφυλακή προκειμένου να αποτρέψουμε στο να πραγματοποιηθούν οι πολεμικοί σχεδιασμοί στη περιοχής μας της κυβέρνησης και των ΝΑΤΟϊκών φονιάδων, απαιτώντας ταυτόχρονα να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις στο έδαφος της χώρας μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιπολεμική διαδήλωση Σάββατο 24 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη, στη 1 το μεσημέρι στη πλατεία Αριστοτέλους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass