ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΙΨΑΝΑ

«Προκλητικός ο κ. Αντ. Γκανάτσιος»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 22:10

Νέα απάντηση στην «κόντρα» που ξέσπασε στον Δήμο Τεμπών μεταξύ του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνη Γκανάτσιου και του αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Διψάνα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ανταπάντησης του κ. Γκανάτσιου στον αντιδήμαρχο Τεμπών, σήμερα ο κ. Διψάνας επανέρχεται σημειώνοντας αρχικά ότι μετά την απάντησή του στην επιστολή του προέδρου της Τ.Κ. Ελάτειας δεν είχε σκοπό να συνεχίσει αυτό τον ιδιότυπο διάλογο. Όμως «η προκλητικότητα του κ. Γκανάτσιου, και η προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης δεν έχουν όρια», σημειώνοντας επίσης ότι «θα του κάνει λοιπόν τη χάρη να του δώσει λίγη δημοσιότητα που τόσο έχει ανάγκη». Και ο κ. Διψάνας συνεχίζει:

• Για τα διόδια στα Τέμπη:

«Αυτή τη φορά κάνει αναφορά σε μια πράξη «ύψιστης αντίστασης». Κάνει αναφορά σε ένα ψήφισμα στο οποίο έβαλαν την υπογραφή τους και συμμετείχαν στη συγκέντρωση οι μισοί μόνο πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων που προέρχονταν από την παράταξή του. Μάλιστα αναφέρει ότι το ψήφισμα αυτό το επέδωσε ο ίδιος στον πρωθυπουργό την ημέρα των εγκαινίων. Ας σοβαρευτούμε.

Η αποτυχημένη αυτή μάζωξη με την οποία επιχειρήθηκε το καπέλωμα του Δημοτικού Συμβουλίου μόνο για λόγους εντυπώσεων έγινε. Σε ό,τι αφορά στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της συμπολίτευσης ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι υπεύθυνες προσωπικότητες που ούτε άγονται ούτε φέρονται».

• Για το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης:

«Όλοι γνωρίζουν- εκτός από τον ίδιο- τις προσπάθειες και τις πιέσεις που άσκησε η δημοτική αρχή προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος στη Ραψάνη. Άραγε η δική του θέση ως υπάλληλου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Λαρισαίων ποια είναι; Επίσης η θέση των συνδικαλιστών της Αστυνομίας για την παραμονή του Α.Τ Ραψάνης ποια είναι; Να σημειωθεί εδώ ότι στην εκδήλωση τοποθέτησης του Τοπικού Αστυνόμου η παράταξή του ήταν ηχηρά απούσα».

• Για τον σταθμό του ΟΣΕ στον Ευαγγελισμό:

«Σκόπιμα ο κ. Γκανάτσιος παραλείπει να αναφέρει ότι η λειτουργία του σταθμού στον Ευαγγελισμό δεν υποβαθμίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Επαναλαμβάνουμε ότι στα μέτρα των δυνατοτήτων μας θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επαναλειτουργία του.

 Και ο αντιδήμαρχος Τεμπών καταλήγει απευθυνόμενος στον κ. Γκανάτσιο: «Κύριε πρόεδρε, ας σταματήσει η επικοινωνία μας μέσω του Τύπου. Τουλάχιστον από την μεριά μου συνέχεια θα υπάρξει μόνο στα θεσμικά όργανα στα οποία επέλεξαν οι δημότες μας να τους εκπροσωπούμε».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass