ΣΤΟΝ «ΜΥΛΟ 1927»

Μουσική βραδιά εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 15:40

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά που οργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», στο κέντρο «Μύλος 1927».

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Παπαποστόλου τονίζοντας ότι «η σχολική χρονιά που τελειώνει ήταν πολύ δύσκολη και το δημόσιο σχολείο σήμερα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του Έλληνα εκπαιδευτικού. Σήμερα, είναι αναγκαία η συσπείρωση των συναδέλφων στους συλλόγους γιατί, παρ’ όλες τις αδυναμίες, ο ρόλος των συνδικάτων είναι ουσιαστικός, καίριος και αναντικατάστατος. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο το οποίο να υποκαθιστά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας που αυτά εκφράζουν». Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κ. Σωτήρης Βούλγαρης και ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ.Βασίλης Παληγιάννης. Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ευτυχίας Κασσιάρη. Στη συνέχεια οι μουσικοί εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Πατσιώλης Γιάννης, Ταμπούκας Δημήτριος, Βαρβατάκης Ευάγγελος, Μητράκας Απόστολος, Γκριμπούλης Αθανάσιος και Κουτές Κων/νος παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Σοφία Παπαδοπούλου, οι πρόεδροι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.Τρικάλων και Καλαμπάκας κ. Χρήστος Τρικάλης και κ. Γεώργιος Ντίνος αντίστοιχα, ο γεν. σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ κ. Χρήστος Μπίκας, οι αιρετοί στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας κ. Δημήτριος Δραγανιδάκης και Βασίλειος Σίμος, οι αιρετοί στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Χασιώτης και Χρίστος Τσιούλκας και πλήθος συναδέλφων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass