ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Η καλοκαιρινή εκδήλωση των ΚΔΑΠ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 22:10

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση των ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και τα παιδιά των ΚΔΑΠ καταχειροκροτήθηκαν, παρουσιάζοντας ήθη και στοιχεία από τις 4 εποχές του χρόνου.

Στην αρχή της εκδήλωσης η εκπαιδευτικός του ΚΔΑΠ Ρευματιάς κ. Ηλιάνα Φαφουτοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η εκδήλωση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ολόκληρης της χρονιάς για τα παιδιά των ΚΔΑΠ. Τα 4 ΚΔΑΠ και ο παιδικός σταθμός απασχολούν 204 παιδιά προσφέροντας υπηρεσίες προσχολικής αγωγής. Στις δομές μας λαμβάνουν χώρα δραστηριότητες όπως είναι το θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και κατασκευές, ζωγραφική, μουσικοκινητικές δράσεις, ομαδικά παιχνίδια κίνησης. Στην εκδήλωσή μας θα παρουσιαστούν μέσω δραματοποίησης ήθη και έθιμα από τις 4 εποχές του χρόνου".

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου ανέφερε:

"Σας καλωσορίζω για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι καθημερινό μας μέλημα η επέκταση των δομών των ΚΔΑΠ. Οι μικροί μας φίλοι σήμερα θα μας παρουσιάσουν τις 4 εποχές. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΦΑ, τους εργαζομένους στα ΚΔΑΠ και στον παιδικό σταθμό καθώς και τον δήμαρχό μας για την εμπιστοσύνη του προς εμάς".

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος τόνισε ότι "Σήμερα είναι μια γιορτή που καθιέρωσε η ΔΗΚΕΦΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν με πιστώσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων και σ' αυτά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Στον Δήμο μας λειτουργούν 4 ΚΔΑΠ (Φάρσαλα, Σταυρός, Βασιλί, Ρευματιά). Συγχαρητήρια σ' όλους για την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι και πλήθος κόσμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass