Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ:

Η συνάντηση των προέδρων θα βοηθούσε το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 17:06

Τη δική της άποψη για τα γεγονότα που συνέβησαν στον Δήμο Τεμπών αναφορικά με πρωτοβουλία προέδρων Τοπικών Συμβουλίων των χωριών του Δήμου Τεμπών για τη συνάντησή τους και έκδοση ψηφίσματος, το οποίο θα δινόταν στον

πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος ήρθε στα εγκαίνια των σηράγγων, δίνει η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού.

Η κ. Μαγαλιού απαντώντας στον αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Αχιλλέα Διψάνα σημειώνει με δήλωσή της στην «Ε» απευθυνόμενη στον αντιδήμαρχο Τεμπών τα εξής: «Κύριε αντιδήμαρχε επειδή ήμουν αποκλειστικά υπεύθυνη για την (αποτυχημένη) πραγματικά μάζωξη όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε (γνωρίζετε πολύ καλά ότι κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους να αποτύχει), θέλω να σας πληροφορήσω, αν και πιστεύω ότι το γνωρίζετε, ότι ήταν αποκλειστικά πρωτοβουλία δική μου, όπου μετά από τυχαία συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευαγγελισμού στο χωριό του, στον εσπερινό, παραμονή του Ευαγγελισμού σε συζήτηση για τα διόδια πήραμε την απόφαση (καλώς ή κακώς ο καθένας το παίρνει όπως θέλει και όπως τον βολεύει) να κάνουμε μια συνάντηση όλων των προέδρων του δήμου άλλα και των προέδρων του πρώην Δήμου Ευρυμενών με σκοπό να βοηθήσουμε (και όχι όπως αναφέρετε στην απάντησή σας στον πρόεδρο της Ελάτειας να καπελώσουμε) το δημοτικό συμβούλιο εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Δεν ενημερώσαμε καμία αντιπολίτευση. Αντιθέτως ανέλαβα εγώ να ενημερώσω τη μεθεπομένη μέρα τον δήμαρχο Τεμπών. Προσπάθησα να συναντηθώ μαζί του αλλά δεν το κατάφερα, για λόγους που εσείς γνωρίζετε, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος. Ακόμα θέλω να σας κάνω γνωστό, αν και πιστεύω ότι εσείς προσωπικά το γνωρίζετε, ότι η πρόεδρος του Μακρυχωρίου είναι πρόεδρος του Μακρυχωρίου και δεν είναι ούτε της αντιπολίτευσης ούτε της συμπολίτευσης και προπαντός δεν χειραγωγείται από κανέναν» καταλήγει προς τον αντιδήμαρχο κ. Αχιλλέα Διψάνα η προς της Τ.Κ. Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass