ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Παρατείνεται η εξόφληση οφειλών στον ΟΓΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 16:12

Στην παράταση εξόφλησης οφειλών (Β’ εξαμήνου 2016) των ασφαλισμένων του πρώην ΟΓΑ αναφέρεται με δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νικ. Παπαδόπουλος. Για να σημειώσει πως «με τον Ν. 4387/16, από τις αρχές του 2017 οι αγρότες, όπως και οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε μήνα τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

Όμως από το 2016 - τότε που ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ – οι αγρότες οφείλουν την ασφαλιστική εισφορά του δευτέρου εξαμήνου 2016. Τα ειδοποιητήρια για πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών Β΄ εξαμήνου 2016 αποστέλλονται αυτές τις ημέρες στους ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και τα όσα δήλωσε στη Βουλή ο διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Θ. Μπακαλέξης, η προθεσμία καταβολής των τρεχουσών εισφορών του Β΄ εξαμήνου 2016 των ασφαλισμένων, αυτοτελώς απασχολούμενων και εργοδοτών, του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του πρώην ΟΓΑ λήγει την 30-11-2017 δηλαδή μετά και την προκαταβολή της Βασικής Ενίσχυσης κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass