ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ *ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠΕΠΤ Λ. ΖΑΡΡΑΣ

Επιτυχές το 8ο Αντάμωμα στην Οσσα

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 22:05

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Όσσα του Δήμου Τεμπών. Αρχικά την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Σχολείο, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η Όσσα στο διάβα των χρόνων». Το Σάββατο, ανήμερα της γιορτής των Αγίων Αναργύρων, στις 9 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κεντρική ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου με το 8ο Αντάμωμα.

Ήταν ένα πολιτιστικό διήμερο, νοσταλγικό, ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν, στην παράδοση που έκανε τους επισκέπτες, τους φίλους και χωριανούς να θυμηθούν, να συγκινηθούν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, και να διασκεδάσουν.

Συμμετείχαν επίσης οι σύλλογοι Σπηλιωτών «Ο Κίσσαβος», Σαρακατσαναίων Επαρχίας Αγιάς και Καλοχωρίου. Στην όμορφη αυτή βραδιά συμμετείχε και η παραδοσιακή ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου.

Στο 8ο Αντάμωμα της Όσσας παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος καλεσμένος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας. Ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος επισκέφθηκε και την έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο Δημοτικό Σχολείο Όσσας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στον σύλλογο της Όσσας που είναι ένας σύλλογος με δραστήρια μέλη και με όρεξη για δουλειά, με μια καλή συνεργασία του δήμου με τον σύλλογο. «Στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων και μέσα από τον Οργανισμό μας τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε την κάθε προσπάθεια που κάνετε για το καλό του τόπου μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κολλάτος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Λαδόπουλος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Μορφωτικός Όσσας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τίμησε τον κ. Λάμπρο Ζάρρα αντιπρόεδρο ΔΟΠΑΠΕΠ και πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών για την προσφορά του στον σύλλογο, από τον πρόεδρο κ. Τάσο Χαδουλό, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελή, παρόντος του προέδρου της Τ.Κ. Συκουρίου κ. Γιώργου Καλότυχου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης ο ιερέας του χωριού π. Κλεάνθης, οι επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών κ. Μανώλης Γιώργος και Μπίκας Χρήστος, ο περιφεριακός σύμβουλος κ. Νίκος Πουτσιάκας, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Αργυρίου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Όσσας κ. Ιωάννης Μπίκας κ.α.

* Την Παρασκευή το απόγευμα στην τοπική κοινότητα Όσσας του Δήμου Τεμπών, τελέσθηκε Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στο εξωκλήσι που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό, με αφορμή της γιορτής των Αγίων, προεξάρχοντος του ιερέα του χωριού πατέρα Ευθύμιο. Στον εσπερινό παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί πρόεδροι κοινοτήτων και εκατοντάδες πιστοί από το χωριό αλλά και από την γύρω περιοχή.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass