ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ο δήμαρχος στη γιορτή του πολιούχου Καλλιπεύκης

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 22:16

Στην ορεινή Κοινότητα της Καλλιπεύκης του Δήμου Τεμπών βρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, όπου παρακολούθησε την πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό των Δώδεκα Αποστόλων πολιούχων του ορεινού χωριού.

Την τοπική εορτή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλιπεύκης κ. Αναστάσιος Κούσιος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τεμπών κ.Θωμάς Τσαπλές και Αστέριος Σαΐτης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ευθύμιος Μπουζέκης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος προσκυνητών.

Την ευλογία και τις ευχές του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου μετέφερε ο προϊστάμενος του ιερού ναού αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Μπλέτσας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ

Την Πέμπτη το απόγευμα στην ορεινή τοπική κοινότητα Καλλιπεύκης του Δήμου Τεμπών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, κ. Θωμάς Τζέκας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας, ο τοπικός σύμβουλος Καλλιπεύκης κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου και εκατοντάδες πιστοί από το χωριό αλλά και από τη γύρω περιοχή, συμμετείχαν στον Εσπερινό που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων του χωριού, με αφορμή της γιορτή των Αγίων.

 Στη συνέχεια στην πλατεία του χωριού, ο κ. Μανώλης, συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, όπου απολαμβάνοντας τη δροσιά που πρόσφεραν τα πλατάνια, συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ιδιαίτερα για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Καλλιπεύκης.

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass