ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Κυκλοφοριακό «χάος» στο κέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2017 22:20

Στην «εντατική» έχει μπει εδώ και μέρες το κέντρο της Λάρισας εξαιτίας του κυκλοφοριακού εμφράγματος που έχει υποστεί από τα έργα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Ουρές χιλιομέτρων που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της οδού Κύπρου, ειδικά τις ώρες αιχμής, παράνομες σταθμεύσεις οδηγών, φορτοεκφορτώσεις στους πεζοδρόμους και η πιάτσα των ταξί που μεταφέρθηκε από την οδό Μ. Αλεξάνδρου αριστερά της Κεντρικής πλατείας δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα. Τις ώρες που εκτελούνται οι εργασίες από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα είναι και ο «Γολγοθάς» για τους οδηγούς, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων επιβαρύνει τους γύρω δρόμους και έτσι η μετακίνηση στο κέντρο της πόλης γίνεται μια υπόθεση για γερά νεύρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ολοκλήρωση του έργου της ΔΕΥΑΛ που κρίνεται αναγκαίο για την αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει το έργο του Δήμου Λάρισας, με βάση το οποίο η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου από οδός κύριας κυκλοφορίας θα μετατραπεί σε οδό ήπιας κυκλοφορίας, καθώς θα επιτρέπεται η διέλευση αστικών λεωφορείων και ταξί ενώ θα απαγορευθεί η διέλευση των επιβατικών αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι προς το παρόν και με αφορμή το έργο της ΔΕΥΑΛ, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για τις ώρες που παραμένει κλειστή η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου τροποποίησε τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων για τις Γραμμές: Νο1, Νο4, Νο8, Νο10 και Νο15.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass