ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Διέρρηξαν λεωφορείο, έκλεψαν ΙΧ και καταστήματα

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 16:18

Πλούσια αποδείχθηκε η δράση δύο Φαρσαλινών, ηλικίας 27 και 21 ετών που αρχικά διέρρηξαν ένα λεωφορείο, στη συνέχεια έκλεψαν ένα αυτοκίνητο ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν και καταστήματα στο κέντρο των Φαρσάλων.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν… χρυσαφικά, εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, είδη ένδυσης και υπόδησης, την προέλευση των οποίων ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Φαρσάλων συνέλαβαν χθες το πρωί τους δύο κλέφτες.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δύο δράστες τις βραδινές ώρες, προχθές, διέπραξαν τα ακόλουθα:

Αρχικά διέρρηξαν τουριστικό λεωφορείο, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μικρό αριθμό μεταλλικών νομισμάτων τουρκικής προέλευσης. Έπειτα, αφαίρεσαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο, πλησίον του λεωφορείου και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από δύο καταστήματα (ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, καφετέρια) διάφορα αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν χθες τις πρωινές ώρες στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο 27χρονος αντιστάθηκε, απωθώντας έναν από τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 27χρονου, αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του προαναφερόμενου οχήματος που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο πλησίον καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά – κοσμήματα, εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, είδη ένδυσης και υπόδησης, των οποίων η προέλευση ερευνάται. Επιπλέον, το αφαιρεθέν φορτηγό και τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα νομίσματα που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους”.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass