Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ:

Ο Θανάσης Δουμακής μας έδειξε τι σημαίνει εθελοντισμός και ανιδιοτελής προσφορά

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 15:26

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Θανάση Δουμακή, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης του δήμου Τεμπών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε σχετική του δήλωση σημείωσε τα εξής:


«Όλη η Ραψάνη, οι συγγενείς του, οι συνάδελφοί του, οι συνεργάτες του, οι φίλοι του και όλοι εμείς αποχαιρετήσαμε χθες, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα, όπου εψάλει η εξόδιος ακολουθία, τον Θανάση Δουμακή, έναν λαμπρό εκπαιδευτικό, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής επί σειρά ετών σε Λύκεια της Λάρισας, τέως πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, έναν εργάτη του πολιτισμού και της παράδοσης, με μεράκι για την διάσωση και διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου που γεννήθηκε, της αγαπημένης του Ραψάνης. Ήταν αυτός που έθεσε ως στόχο τη διάσωση και διατήρηση του μοναστηριού των Αγίων Θεοδώρων και μας έδειξε τι σημαίνει εθελοντισμός και ανιδιοτελής προσφορά, αλλά έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Θανάση θα’σαι πάντα κοντά μας. Θα’σαι πάντα παρών. Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας προς τους οικείους σου, την οικογένειά σου, και ιδιαίτερα στην σύζυγό σου Ζωή, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, που τόσο αγαπούσες. Υπόσχεσή μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησες για τη διάσωση του μοναστηριού των Αγίων Θεοδώρων. Καλό παράδεισο φίλε Θανάση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass