ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Ιερέας κατά «αιρετικών»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2017 22:15

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας προσήχθησαν χθες, νωρίς το μεσημέρι, τρεις ξένοι πολίτες (δύο υπήκοοι ΗΠΑ και ένας υπήκοος Ουκρανίας) μετά από διαμαρτυρία Λαρισαίου ιερέα περί δράσης αιρετικών.


Οι τρεις ξένοι υπήκοοι εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς στην οδό Φιλελλήνων να έχουν στην κατοχή τους σακούλες που περιείχαν πακέτο εντύπων και φυλλαδίων θρησκευτικού περιεχομένου («Αγία Γραφή» κ.α.) τα οποία και διένειμαν σε πολίτες. Με τη διευκρίνιση ότι «αυτό το πακέτο δεν έχει καμία σχέση με αιρέσεις, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Μορμόνους κ.λπ.».
Οι ξένοι υπήκοοι προσήχθησαν στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν σχηματίσθηκε καμιά κατηγορία σε βάρος τους καθώς, δεν απαγορεύεται η διακίνηση θρησκευτικών εντύπων, άσχετα με το αν η Εκκλησία της Ελλάδας, δεν συμφωνεί με το περιεχόμενό τους.
Στην ιστοσελίδα που παραπέμπουν τα έντυπα διευκρινίζεται πως «είμαστε Έλληνες συμπολίτες, αδέλφια με βαθιά πίστη στον Θεό κι εκτίμηση του Λόγου Του. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από Έλληνες εθελοντές των Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό και Ιερέα που δηλώνει πίστη στον Τριαδικό Θεό, αναγνωρίζει την αξία της σωτηρίας του Ιησού Χριστού, και δέχεται την Αγία Γραφή ως τον θεόπνευστο Λόγο του Θεού να συμμετέχει στην προσπάθειά μας».
Προσθέτοντας ότι τα έντυπα διανέμονται στο πλαίσιο «του προγράμματος “η Αγία Γραφή για Κάθε Σπίτι” ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004 με τον εξής βασικό στόχο: κάθε ελληνική οικογένεια να αποκτήσει μια Καινή Διαθήκη στο σπίτι της. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα αποκτούν άμεση πρόσβαση στον Λόγο του Θεού κι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αλήθεια του Ευαγγελίου μέσα από την προσωπική ανάγνωση».
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass