Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 15:44

Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων σήμρα Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 14 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά τα θέματα είναι τα εξής:

1) Έγκριση τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Φαρσάλων και σύσταση θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του.

2) Λήψη απόφασης για την παροχή εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, Καθαριότητας και Δημοτικών Κοιμητηρίων του Δήμου Φαρσάλων μέχρι την κατάρτιση των προσωπικών πινάκων διοριστέων στις θέσεις αυτές και όχι πέραν της 31/3/2018 σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.

3) Έγκριση απασχόλησης και καθορισμός ειδικοτήτων μαθητών της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας Λάρισας του ΟΑΕΔ που θα απασχοληθούν για πρακτική άσκηση στον Δήμο Φαρσάλων κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

4) Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο "Αποκατάσταση Ναϊδρίου στο αισθητικό δάσος του Δήμου Φαρσάλων".

5) Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.

Ο) Έγκριση διοργάνωσης θρησκευτικών εκδηλώσεων: α) την 20ή Ιουλίου, του Προφήτη Ηλία στο Αλσύλλιο της Πόλης, β) την 25η και 26η Ιουλίου, της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου της πόλης και γ) την 15η Αυγούστου και διάθεση πίστωσης.

7) Εγκριση καταβολής επιχορήγησης του Δήμου στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιος Εκπαίδευσης.

8) Εγκριση μετακίνησης Δημάρχου και αιρετών εκτός έδρας.

9) Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης με σκοπό την εγκατάσταση σταθμού βάσης σταθερής τηλεφωνίας χαμηλής όχλησης στις Τ.Κ.: Αγ. Γεωργίου, Κατωχωρίου, Νεράιδας και Υπέρειας.

10) Έγκριση υποβολής πρότασης συμμετοχής του Δήμου Φαρσάλων στο Πρόγραμμα «European Destinations Of Excellence» - "Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» 2016 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα "Πολιτιστικός Τουρισμός".

11) Υιοθέτηση Αιτήματος Συμπαράστασης του Δήμου Μήλου, με στόχο τον επαναπατρισμό του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

12) Έγκριση της με αριθμό 35/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) με θέμα: «Αναμόρφωση (2η) προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων του Δήμου Φαρσάλων - ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. οικ. έτους 2017».

13) Ορισμός ορκωτών λογιστών και καθορισμός αμοιβής, για τον έλεγχο οικονομικών καταστάσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) έτους 2016.

14) Εγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης έναντι εισόδου ιδιωτικού χώρου στάθμευσης (αίτηση Στατήρα Γεωργίας).

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass