ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Θ. ΠΑΙΔΗ

Ζήτησαν το κτίριο του πρώην αστυνομικού σταθμού

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 16:21

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέφθηκαν πρόσφατα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου γυναικών Αργυροπουλίου «Η Αγία Παρασκευή» για να συζητήσουν με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Θ. Παιδή θέματα που απασχολούν το σύλλογο αλλά και το χωριό.

Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Παιδή τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, αφού ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συμβολή της στην 2η Γεωργοκτηνοτροφική Γιορτή, ζήτησαν ανάλογη στήριξη και στις επόμενες δραστηριότητες που προγραμματίζει ο σύλλογος. Ακόμη ζήτησαν από τον κ. Παιδή να υποστηρίξει το αίτημά τους για παραχώρηση του κτιρίου του πρώην αστυνομικού σταθμού στο σύλλογο για να μπορέσει αυτός να αναπτύξει διάφορες δράσεις, ανάμεσα στις οποίες και η δημιουργία λαογραφικού μουσείου.

Ο κ. Θανάσης Παιδής από την πλευρά του συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την πλούσια δραστηριότητα τους και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα συνδράμει στην προσπάθεια των συλλόγων που αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας και διατηρούν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass