ΣΥΖΗΤΗΣΗ… ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

Στον δήμαρχο Τεμπών οι επαγγελματίες των παραλίων

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2017 15:30

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας, συναντήθηκαν χθες, με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κων/νο Κολλάτο, στο γραφείο του, στο δημαρχείο Τεμπών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την ίδρυση του Συλλόγου και συζήτησαν προβλήματα που ταλαιπωρούν τους παραλιακούς οικισμούς αρμοδιότητάς του, οι οποίοι καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της ακτογραμμής της Π.Ε. Λάρισας.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή αρχή στη νέα προσπάθεια των επαγγελματιών και τόνισε τη σημασία που έχει να υπάρχει

ισορροπία στην προβολή των παραλιών όλης της ακτογραμμής. Ενημέρωσε τον σύλλογο για το ζήτημα της δημιουργίας ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό, το οποίο όπως δήλωσε «παρακολουθούν στενά» ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη δημοπράτηση του έργου, μέχρι το τέλος του χρόνου, από πλευράς δημοσίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Χασιώτης, ανάφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι πολύ σημαντικό για τους παραλιακούς οικισμούς, η ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως, τονίζοντας πως: «θα διευκόλυνε νέες επενδύσεις, οι οποίες θα πρόσφεραν τουριστική και οικονομική ώθηση στην περιοχή».

Ανταλλάχθηκαν εθιμοτυπικά δώρα και συγκεκριμένα ο Σύλλογος

πρόσφερε στον δήμαρχο εικόνα της Αγίας Παρασκευής, και αντίστοιχα ο δήμαρχος πρόσφερε στον Σύλλογο, μια πλακέτα με ανάγλυφη παράσταση του Δήμου Τεμπών, καθώς και μια αναμνηστική κούπα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημ. Χασιώτη, ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξης Μαραμής, ο γραμματέας κ. Κώστας Σανταγιάννης, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Άγγελος Γιουρέλης και η υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Παναγιώτα Σάρρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass