ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

Άφαντοι οι ενδιαφερόμενοι για το Άλσος

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2017 22:35

Χωρίς ενδιαφερομένους πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά η δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Αισθητικό Άλσος. Από πέρυσι επιχειρεί η δημοτική αρχή να το λειτουργήσει αλλά φαίνεται ότι θα είναι δύσκολο εξαιτίας του υψηλού μισθώματος που κρατά μακριά τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Στην πλειοδοτική δημοπρασία χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχιακού μεγάρου Λάρισας δεν εμφανίστηκε ούτε ένας επιχειρηματίας για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο κατάστημα που παραμένει κλειστό για ακόμα ένα καλοκαίρι και έχει ως αποτέλεσμα ο «πνεύμονας» πρασίνου της πόλης να παραμένει απρόσιτος και ανεκμετάλλευτος.

Η εκμίσθωση αφορά τον ισόγειο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ως εστιατόριο – οβελιστήριο - αναψυκτήριο, που βρίσκεται στο Αισθητικό Άλσος και αποτελείται από μία αίθουσα, τουαλέτες, ένα ξύλινο στέγαστρο σε επαφή με το κατάστημα, μία αποθήκη, δύο ξύλινες κατασκευές (κιόσκια) και περιβάλλοντα χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

Ελάχιστο όριο προσφοράς είχε οριστεί το ποσό των 3.700 ευρώ για κάθε μήνα του πρώτου έτους μίσθωσης. Μετά το πρώτο έτος ορίζεται αύξηση του μηνιαίου μισθώματος ποσοστού 1,5% κατά έτος. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε πέντε χρόνια.

Μετά και τη δεύτερη άγονη δημοπρασία η δημοτική αρχή προσανατολίζεται να έρθει σε επαφή με κάποιους από τους επιχειρηματίες της πόλης που στο παρελθόν εκδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά εξαιτίας του υψηλού μισθώματος ήταν αποτρεπτικό για αυτούς να συμμετάσχουν στη δημοπρασία.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass