ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Φέτος γιορτάζουμε την Εθνική μας Επέτειο χωρίς κιγκλιδώματα και “αποστειρωμένο” περιβάλλον»

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2015 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:15

«Αποτελεί για μένα τιμή που η κυβέρνηση με επέλεξε να την εκπροσωπήσω την 25η Μαρτίου στη Λάρισα, συμμετέχοντας εκεί εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου και, παρακολουθώντας τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση μαζί με τους συμπολίτες μου, χωρίς κιγκλιδώματα και «αποστειρωμένο» περιβάλλον, όπως είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση».

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη στη Λάρισα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα έχει στο πλαίσιο της επίσκεψής του και άλλες δράσεις στη Λάρισα, ο υφυπουργός απάντησε: «Προηγουμένως, και πριν την επίσημη Δοξολογία, θα γιορτάσω στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τη γιορτή της Παναγίας που την είχαν προστάτιδά τους και λάβαρο στην καρδιά τους οι αγωνιστές του '21. Με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είχα τηλεφωνική επαφή την περασμένη εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε με μεγαλύτερη άνεση χρόνου στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσω στη Θεσσαλία, εκτός κι αν κάτι αλλάξει με βάση το πιεστικό πρόγραμμα που έχω στην Αθήνα, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου καθηκόντων. Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρέχει αυτή την περίοδο με πολλή δουλειά και πιεστικούς ρυθμούς, την τελική επεξεργασία και νομοπαρασκευή, όλων των μεταρρυθμίσεων που έχουμε συμπεριλάβει στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, τιμώντας και τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass