ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Νέα σύλληψη για την απόπειρα ληστείας στη Νέα Σμύρνη

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 22:00

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», χθες το πρωί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο δεύτερος εμπλεκόμενος στην απόπειρα ληστείας εναντίον διανομέα φαγητού που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για έναν 27χρονο που φέρεται να είναι ο συνεργός του 25χρονου ο οποίος προ ημερών οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Η απόπειρα έγινε ξημερώματα της 11ης Ιουλίου, όταν ο 25χρονος φέρεται να παρήγγειλε φαγητό από κεντρικό ταχυφαγείο της Λάρισας. Ο 28χρονος διανομέας πήγε την παραγγελία στη συνοικία της Νέας Σμύρνης αλλά ο 25χρονος πήρε τα σάντουιτς χωρίς να πληρώσει. Την ίδια ώρα το αυτοκίνητο του διανομέα προσέγγισε, από την πλευρά του συνοδηγού, ο συνεργάτης του 25χρονου ο οποίος κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο απαίτησε το πορτοφόλι και το κινητό του διανομέα τροφίμων. Ο διανομέας όπως και οι φίλοι του που τον συνόδευαν στο αυτοκίνητο αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν ενέδωσαν στις απαιτήσεις.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass