ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Νέα εθελοντική διοίκηση στους Σαμαρείτες

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2017 15:28

Στον ορισμό νέας εθελοντικής διοίκησης στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας προχώρησε η διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μετά και την παύση της προηγούμενης και την αναστάτωση που προκλήθηκε στο Σώμα.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι πολυδιάστατο. Αφορά την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες, υγειονομικές, διασωστικές και ναυαγοσωστικές καλύψεις, προγράμματα εκπαίδευσης πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΑ) με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, τα οποία και υλοποιούνται από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Τα αιτήματα για την παρακολούθηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ή για την παροχή υγειονομικών, διασωστικών και ναυαγοσωστικών καλύψεων οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πρέπει να τα αποστέλλουν «στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας κ. Χρήστο Σάρρο, τηλέφωνα επικοινωνίας 2410-532250 ή 2410-532241, ηλεκτρονική διεύθυνση ees.larissas@gmail.com».

Επίσης αιτήματα που αφορούν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας «αυτά θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση larisa@samarites.gr και στους υπεύθυνους του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας κ. Νικόλαο Βόσσο με τηλέφωνο επικοινωνίας 6974643638 και την κ. Κουκορίνη Μαρίζα-Γεωργία με τηλέφωνο επικοινωνίας 6988088384», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass