ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αποχαιρέτησαν την «Κατασκήνωση στην πόλη»

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2017 22:03

Πολλά γκολ, αθλοπαιδιές και χορό είχε η τελετή λήξης της πρώτης περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη» που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης. Εκατοντάδες παιδιά, από τα 13 κατασκηνωτικά σημεία της πόλης, που πήραν μέρος στο πρόγραμμα χόρεψαν, έπαιξαν, είπαν «Καλό Καλοκαίρι» και έφυγαν με την πιο γλυκιά γεύση, αφού ο δήμος φρόντισε να τα κεράσει ένα δροσερό παγωτό!

Το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην προχθεσινή εκδήλωση κέρδισε η ομάδα «Κατακτητές», που εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που παρακολούθησε τους αγώνες. Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, καθώς και η συντονίστρια του προγράμματος και διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων Σταυρούλα Μπαξεβάνου, απένειμαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και κύπελλα για τη συμμετοχή τους. Μάλιστα, ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή, τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν, το προσωπικό του δήμου που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να γίνει αυτό το πρόγραμμα πραγματικότητα, όπως επίσης και τους συνεργάτες των κ. Μπαξεβάνου και κ. Δεληγιάννη για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους σε αυτή την ιδέα που λέγεται «Κατασκήνωση στην πόλη».

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει την Τρίτη 1η Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την αρμόδια Διεύθυνση.

6

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass