ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημ. Συμβούλιο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 22:30

Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 13.30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 16 θέματα της ημερήσιας διάταξης, κυρίαρχα των οποίων είναι η τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2017 και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2017.


Τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
- Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Στερέωση και αποκατάσταση του Πύργου Καραμίχου στα Φάρσαλα».
- Έγκριση της μελέτης με αριθμό 1/2017 του έργου με τίτλο «Τοίχος Αντιστήριξης οδού Αθηνάς και διαμόρφωση περιοχής» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
- Έγκριση της υπ’ αριθμ. 14/2017 μελέτης του έργου με τίτλο «Εγκατάσταση πυρασφάλειας στο κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
- Έγκριση Ίδρυσης Δημοτικής Πινακοθήκης Φαρσάλων και διάθεση πίστωσης.
- Έγκριση της έκθεσης εσόδων - εξόδων (Β’ τριμήνου) ελέγχου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
- Έγκριση διάθεσης πίστωσης, κατόπιν της με ΑΔΣ 136/2017 περί συμμετοχής του Δήμου Φαρσάλων στη διοργάνωση του 19ου Πανελληνίου Γαβουστίματος (25-27 Αυγούστου 2017).
- Έγκριση σύστασης ειδικής τριμελούς επιτροπής κρίσης και ελέγχου των αιτήσεων για τα προκηρυχθέντα Χρηματικά Βραβεία Αριστείας Κυζερίδη 2017.
- Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων στο Κονάκι Κυζερίδη και διάθεση πίστωσης.
- Αποδοχή του επιπλέον ποσού επιχορήγησης 299,556 ευρώ (εκ του συνόλου των 34,647,95 ευρώ) από το ΥΠ.ΕΣ. για «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων» και αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
- Έγκριση ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Φο.Δ.Σ.Α. για «Παροχή υπηρεσιών Ζύγισης στο ΣΜΑ Φαρσάλων».
- Έγκριση ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Φο.Δ.Σ.Α. για «Παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη της λειτουργίας του ΣΜΑ Φαρσάλων».
- Έγκριση χορήγησης ειδικών αδειών, για την ετήσια εμποροπανήγυρη Φαρσάλων έτους 2017.
- Έγκριση ή μη των αιτήσεων άρδευσης έτους 2017 στις Τοπικές Κοινότητες: α) Διλόφου, β) Ζ. Πηγής, γ) Νεράιδας και δ) Υπέρειας.
- Έγκριση της με αριθμό 50/2017 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Κ.Π.Λ. Δ.Φ. με θέμα «Αναμόρφωση (4ί) του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass