ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΩ ΜΑΖΕΥΕ ΑΧΛΑΔΙΑ

Κατέληξε 41χρονη εργάτρια

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2017 15:38

Έχασε τελικά, χθες το μεσημέρι τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, 41χρονη γυναίκα που τραυματίσθηκε πέφτοντας ενώ μάζευε αχλάδια σε οπωρώνα του Τυρνάβου. Η γυναίκα τραυματίσθηκε κατά την πτώση της και διακομίσθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου δυστυχώς, κατέληξε χθες το μεσημέρι.

Το εργατικό ατύχημα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ο σύζυγος της 41χρονης Αλβανίδας υπηκόου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, η 41χρονη, ο σύζυγός της και άλλοι τρεις ομοεθνείς τους, το Σάββατο το πρωί εργάζονταν στη συγκομιδή αχλαδιών σε δενδροκαλλιέργεια Τυρναβίτη. Ενώ λοιπόν η 41χρονη βρισκόταν πάνω σε ειδικά διαμορφωμένη βάση («πατάρι») γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε και τραυματίσθηκε.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου με αφορμή την κατάστασή της κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη μεταφορά της, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Να διευκρινισθεί πως το εργατικό ατύχημα έγινε το Σάββατο το πρωί, ο σύζυγός της άτυχης εργάτριας κατήγγειλε στην αστυνομία τον σοβαρό τραυματισμός της το βράδυ της Κυριακής ενώ χθες το μεσημέρι, η 41χρονη κατέληξε ενώ νοσηλευόταν. Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίσθηκε η εργάτρια και παράλληλα ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές, όπως και η Επιθεώρηση Εργασίας ενώ τέλος, παραγγέλθηκε και νεκροτομή.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass