Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΣΤΗΝ «Ε»:

Απρόσκοπτα η αποκομιδή απορριμμάτων στα παράλια του Δήμου Τεμπών

* Τη συνεισφορά και των κατοίκων στην καθαριότητα ζητά ο Δήμος

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 21:56

Απρόσκοπτα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αυτή την περίοδο των διακοπών για δημότες και παραθεριστές, γίνεται στο σύνολο του Δήμου Τεμπών η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας με τους εργαζόμενους δίνουν έναν καθημερινό αγώνα ώστε ειδικά οι περιοχές των παραλίων, όπως Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα και ευρύτερα να είναι καθαρές. Στην προσπάθεια αυτή όμως του Δήμου Τεμπών και προσωπικά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Θωμά Τσιαπλέ και όλων των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας πρέπει να συμβάλουν και οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής εφαρμόζοντας όλα όσα ισχύουν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας.
Μετά από παράπονα κάποιων δημοτών μιλώντας στην «Ε» ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Τσιαπλές ανέφερε: «Το σύνολο του προσωπικού του Δήμου καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να καταστεί καθαρός ο Δήμος Τεμπών στο σύνολό του και ειδικά στα παράλια όπου η κοσμοσυρροή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Η αποκομιδή των απορριμμάτων στα παράλια γίνεται σε καθημερινή βάση στον οικισμό Μεσαγγάλων και τρεις φορές την εβδομάδα στο Καστρί Λουτρό, αναγνωρίζοντας τις αρρυθμίες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξομαλυνθεί η κατάσταση».
Σύμφωνα με τον κ. Τσιαπλέ, σε ό,τι αφορά στα παράλια του Δήμου Τεμπών στα κεντρικά σημεία των Μεσαγγάλων, σε πλατείες και μεγάλα ξενοδοχεία η αποκομιδή γίνεται καθημερινά, ακόμα, αν χρειαστεί και Κυριακή. Στο Καστρί Λουτρό επίσης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.
Ο κ. Τσιαπλές ωστόσο ασκεί κριτική σε κάποιους πολίτες οι οποίοι πετούν μέσα στους κάδους κλαδιά δέντρων, χόρτα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να μην χωρούν στους κάδους τα σκουπίδια και αυτά να εγκαταλείπονται απ’ έξω, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την καθαριότητα κάθε γειτονιάς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass