ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καταστηματάρχες των παραλίων στον δήμαρχο Αγιάς

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 15:30

Για την ανάπτυξη των παραλίων του Δήμου Αγιάς, συζήτησαν ο δήμαρχος Αγιάς, κ. Αντώνης Γκουντάρας, με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας, σε συνάντησή τους στο δημαρχείο Αγιάς.

Η συνάντηση κύλησε σε φιλικό κλίμα, με τον δήμαρχο να συγχαίρει τους επαγγελματίες, για την πρωτοβουλία να συστήσουν Σύλλογο, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό που ο σύλλογος εκπροσωπεί συγκεκριμένα τους επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο».

Καθότι η συνάντηση χρονικά συμπίπτει με το κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν για την παραλιακή ζώνη, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προσπάθειες και στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Ο Σύλλογος ζήτησε να ενημερωθεί γραπτώς για τις δομές που λειτουργούν στον Δήμο και αφορούν στον τομέα του Τουρισμού, του Πολιτισμού, των λιμανιών Αγιοκάμπου και Στομίου και για κάθε άλλη δομή, που μέσω της συνεργασίας θα μπορούσε να διευκολύνει τον σκοπό του Συλλόγου.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή, εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία με τον Σύλλογο, μεταξύ άλλων και όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην πλήρη αξιοποίηση των υποδομών που υπάρχουν στον δήμο, ενώ ζήτησε να καταθέσει γραπτώς τα αιτήματα και τις προτάσεις του, τα οποία θα συζητηθούν σε μια επόμενη συνάντησή τους.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Χασιώτη, τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μαραμή, τον γραμματέα κ. Κώστα Σανταγιάννη, τον ταμία κ. Θέμη Λάκκα, τα μέλη κ.κ. Aλέξη Στεφανάρα, Ηλία Κούτουλα, Θοδωρή Γκέσο, Δημήτρη Ηλιάδη και τον νομικό σύμβουλο κ. Αγγελο Γιουρέλη, ενώ εκτός από τον δήμαρχο κ. Γκουντάρα, εκ μέρους του Δήμου παρευρέθηκαν οι κ.κ.: Ιωάννης Αργυρούλης, εντεταλμένος σύμβουλος του Γραφείου Αθλητισμού, Νεολαίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού, Γεώργιος Γιάνναρος, αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών Δήμου Αγιάς, Θοδωρής Σουλιώτης δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα τουρισμού και Ευμορφία Ντουλούλη υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass