Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ

Αντάμωσε με Νιβολιανίτες

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 16:33

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στον Γιώργο Κατσιαντώνη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλόβρυσου Βαγγέλης Λάμπρου και όλοι όσοι συμμετείχαν στο άρτια διοργανωμένο, όπως χαρακτήρισε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, «12ο Αντάμωμα Νιβολιατών» στην πλατεία του χωριού.

Οι χοροί από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη, την Ανατολική Ρωμυλία, αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα ενθουσίασαν τον κ. Κατσιαντώνη που μέσα από ένα βραβείο επικρότησε την επιτυχή προσπάθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων Μελιβοίας «Ο Όμηρος», Μυστιωτών Καππαδοκίας Μάνδρας «Ο Άγιος Βασίλειος» και Ε.Μ.Σ. Νεάπολης Λάρισας «Ο Πελασγός» να αναδείξουν την πλούσια παράδοση του τόπου. Ο βουλευτής, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το δυναμικό αντάμωμα στο οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου, ενώ εντυπωσιάστηκε από την έκθεση παλιών φωτογραφιών που λειτούργησε στον χώρο της εκδήλωσης, μέσα από την οποία αποτυπώνονταν η ζωή και οι δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού. Με τιμή μάλιστα ο Γιώργος Κατσιαντώνης έλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας βιβλίο για την ιστορία του Μεγαλόβρυσου, ενώ με ενδιαφέρον παρακολούθησε την έκθεση κεραμικών και χειροποίητων ειδών από τον Πολυχώρο Δημιουργίας «ΟΣΣΑ» ΚοινΣΕπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass