ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 18:45

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατάρτιση σχεδίου 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. Έγκριση 11ης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 (Εισηγήσεις Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου με σκοπό την εγκατάσταση ενός ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην ετήσια εμποροπανήγυρη της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς έτους 2017. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου με σκοπό την εγκατάσταση μίας ψησταριάς στην ετήσια εμποροπανήγυρη της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς έτους 2017 (Εισήγηση Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής).

Κατακύρωση του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την επιλογή οριστικού αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση δρόμων Τ.Κ. Καρίτσας» (Εισήγηση Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών).

Θα ακολουθήσει, στις 7, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αντικατάσταση του μέλους – προέδρου στην Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς. (Εισηγητής: Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος).

Έγκριση πρακτικού κλήρωσης της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς για τη χρήση θέσεων στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αγιάς από 31/8/2017 έως 6/9/2017. Έγκριση πολυετούς εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης για δενδροκαλλιέργεια της Τοπικής Κοινότητας Ανάβρας του Δήμου Αγιάς και καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας. (Εισηγητής: Βασίλειος Σμυρλής, αντιδήμαρχος).

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών του Δήμου Αγιάς. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ.79/2017 (ΑΔΑ: 6ΔΛΓΩ6ΙΑΤΝ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς με θέμα «Καθορισμός αριθμού μαθητών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) μαθητείας Λάρισας που θα απασχοληθούν στον Δήμο Αγιάς για πρακτική άσκηση». (Εισηγητής: Βασίλειος Λέτσιος, αντιδήμαρχος).

Έγκριση της υπ’ αριθμ.9/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ηρακλείδης» Δήμου Αγιάς, με θέμα «1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017». (Εισηγητής: Χρήστος Σκαρκάλης, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου).

Έγκριση των μελετών και των τευχών δημοπράτησης των έργων «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Κ. Αγιάς», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μεγαλοβρύσου», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μελιβοίας», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Ποταμιάς», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Άνω Σωτηρίτσας» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους. Υποβολή αίτησης στήριξης στο πλαίσιο του Μέτρου 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρου 3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας», Δράσης 4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΑΑ 20142020 στην Πρόσκληση της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας με κωδικό 4.3.4/ΕΥΔΠ_89 (1η) για τη χρηματοδότηση των έργων: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Κ. Αγιάς», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μεγαλοβρύσου», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μελιβοίας», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Ποταμιάς», «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Άνω Σωτηρίτσας». (Εισηγητής: Θεόδωρος Σουλιώτης, αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης, ποσού 17.900€ , από το Υπουργείο Εσωτερικών για συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης, ποσού 41.650€, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για 1η και 2η κατανομή κάλυψης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass