ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Απλήρωτοι συμβασιούχοι για επτά μήνες

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 22:09

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν 17 συμβασιούχοι εργάτες Καθαριότητας του Δήμου Φαρσάλων γιατί, όπως καταγγέλλουν, παραμένουν απλήρωτοι για επτά μήνες. Επίσης, στην καταγγελία τους αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημέρωση από πλευράς Δήμου για το πότε θα πληρωθούν και αναρωτιούνται "πώς θα τα βγάλουν πέρα" και τι θα γίνει σε περίπτωση κάποιου εργατικού ατυχήματος.

Από πλευράς Δήμου Φαρσάλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Πουλαράκης δήλωσε στην "Ε" ότι "για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το ένταλμα πληρωμής για τους συμβασιούχους βρίσκεται στην επίτροπο προς υπογραφή, αλλά για τους υπόλοιπους μήνες είναι θέμα υπουργείου και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση".

Το πρόβλημα όμως είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ζητούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα αυτό και να μην κωφεύουν, όπως συνήθως γίνεται.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass