ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Νίκαιας στο Αγρίνιο

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2017 9:40

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή των μελών του Κ.Α.Π.Η. Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ στο Αγρίνιο.


Με τη φροντίδα και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του στους ηλικιωμένους ο συνοδός της εκδρομής Αντώνης Κουλιόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η. βοήθησε στην επιτυχία της εκδρομής.
 Κατά τη διαδρομή στο Αγρίνιο τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. απόλαυσαν τον καφέ τους στην όμορφη παραλία της Ιτέας και στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, του “Πελάγους της Αιτωλίας”, όπου έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία τους. Η διαδρομή προς το Αγρίνιο ήταν μαγευτική. Ενθουσιάστηκαν με την εντυπωσιακά όμορφη φύση με τη μεγάλη αντίθεση από τα βουνά που περιβάλλουν την κοιλάδα με τη γλυκειά ηρεμία του ποταμού Αχελλώου, των λιμνών και του ανοιχτού ορίζοντα των καλλιεργημένων εκτάσεων.
Κατά τη διαμονή τους στο Αγρίνιο περιηγήθηκαν στους δρόμους και απόλαυσαν τον καφέ τους στην πλατεία της πόλης. Το Αγρίνιο είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και οικιστικό κέντρο στη βορειοδυτική και το δεύτερο μετά την Πάτρα, σε όλη τη δυτική Ελλάδα. Στην επιστροφή επισκέφτηκαν το “γιοφύρι” της Άρτας, λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Αράχθου του 17ου αιώνα που διακρίνεται για την αρχιτεκτονική του και τους θρύλους που έχουν συνδεθεί με την κατασκευή του. Με την τελευταία στάση στο Μέτσοβο, παραδοσιακό οικισμό, το πέρασμα ανάμεσα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία, η εκδρομή ολοκληρώθηκε με πολλές όμορφες αναμνήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass