ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΟΒΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

«Θα είμαι κι εγώ υποψήφιος»

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 15:46

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ανακοίνωσε στην «Ε» (μέχρι στιγμής είχε αναφέρει μόνο την πρόθεσή του γι’ αυτό) ο δικηγόρος Θανάσης Τσιοβαρίδης.

«Εκείνο που έχει σημασία είναι πως το δικηγορικό κύρος έχει μειωθεί και η φωνή του ελεύθερου δικηγόρου έχει χαμηλώσει. Προσπάθειά μας είναι να μπορεί ο δικηγόρος να στέκεται απέναντι σε κάθε δικαστική και διοικητική αρχή» τόνισε σχετικά και υπογράμμισε πως ο υποψήφιος πρόεδρος πρέπει να είναι ανεξάρτητος από κομματικούς και τραπεζικούς οργανισμούς, να μην μετέχει σε δικαστήρια μονομελούς συνθέσεως σε βαθμό ειρηνοδικείου και πρωτοδικείου και φυσικά να μην παρίσταται σε δικαστήρια με αντιδικίες με συναδέλφους. Τις θέσεις αυτές θα τις ανακοινώσει σε συναδέλφους εντός ολίγων ημερών όπως υποστηρίζει. Μια επιπλέον θέση αναφέρει πως για τα ζητήματα του εφετείου πρέπει να συνέρχεται άτυπη σύνοδος των αντιπροσώπων του δικηγορικών πρωτοδικείων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά 4 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου στις επικείμενες εκλογές. Οι άλλες τρεις είναι των Αντώνη Γραβάνη, Στέλιου Καλογερά και Νικολέτας Μπασδέκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass