ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Έκλεβαν από μανουάλια μέχρι κλιματιστικά

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 16:02

Από μανουάλια και κολυμβήθρες από εκκλησίες μέχρι και κλιματιστικά από σχολεία και επιχειρήσεις έκλεβε ομάδα νεαρών Ρομά από τα Φάρσαλα, τρεις εκ των οποίων συνελήφθηκαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Φαρσάλων.

Οι τρεις Ρομά, ηλικίας 20 και 18 ετών όπως και ένας ανήλικος, όλοι κάτοικοι των Φαρσάλων, συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν εξωτερική μονάδα κλιματιστικού από αποθήκη σε θερμοκήπιο στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού για να προκύψει από την αστυνομική έρευνα ότι μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, στις 19 Σεπτεμβρίου από λύκειο των Φαρσάλων έκλεψαν εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, στις 25 Σεπτεμβρίου από χωράφι στον Δασόλοφο έκλεψαν βάνες άρδευσης, ενώ την 1η Οκτωβρίου, από την αποθήκη του ναού του Αγ. Δημητρίου στη Νεράιδα Φαρσάλων, έκλεψαν μια παλιά μπρούτζινη κολυμβήθρα όπως και δυο παλιά μπρούτζινα μανουάλια.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν «από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 18 και 16 ετών, για απόπειρα κλοπής. Επιπλέον, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ημεδαπούς συνεργούς τους, ηλικίας 24 και 18 ετών.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι στα Φάρσαλα οι τρεις συλληφθέντες ημεδαποί μετέβησαν σε αποθήκη 38χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, με τη χρήση μεταλλικού λοστού, εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου στα Φάρσαλα, μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν τα ακόλουθα:

Εισήλθαν στον προαύλειο χώρο σχολείου, απ’ όπου αφαίρεσαν μία εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, αφαίρεσαν από αγρόκτημα διάφορα σιδερένια και μπρούτζινα εξαρτήματα ποτίσματος, διέρρηξαν παράθυρο αποθήκης Ιερού Ναού και αφαίρεσαν μία μπρούτζινη κολυμπήθρα και δύο μπρούτζινα μανουάλια». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass