ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στη Λάρισα ο Στ. Θεοδωράκης

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 16:12

Περιοδεία σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του «Ποταμιού», κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή: Στις 6 μ.μ. στα Τρίκαλα, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ακολουθεί στις 6.30 μ.μ. ανοιχτή συνέντευξη Τύπου και στις 7 μ.μ. ο κ. Θεοδωράκης θα παρακολουθήσει στο Μουσείο Τσιτσάνη την εκδήλωση «Φτιάξε εσύ την #smartcity σου», όπου θα συζητήσουν για τις «Εξυπνες πόλεις».

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Χαρόπουλος και Κίμωνας Χατζημπίρος, ενώ θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου.

Αύριο Σάββατο: Θα βρίσκεται στη Λάρισα, στις 11 π.μ. όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη στο Δημαρχείο.

Στις 12.00, θα γίνει ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες και δημοσιογράφους, στο ισόγειο του Θεάτρου ΟΥΗΛ. Θα συντονίζει ο Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Ακολούθως ο κ. Θεοδωράκης θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 6 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass