ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ Α.Τ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων Νικόλαος Τριανταφύλλου

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 22:07

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Μετά το φραστικό επεισόδιο που συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Α.Τ. Φαρσάλων μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Νικολάου Τριανταφύλλου και αστυνομικού του τμήματος και είχε ως αποτέλεσμα την κράτησή του μετά από έλεγχο κατανάλωσης αλκοόλ, ο αντιδήμαρχος κρατήθηκε αλλά

δεν παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο με εντολή του εισαγγελέα.
Χθες ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου, μετά το ατυχές περιστατικό, για λόγους ευθιξίας υπέβαλε με επιστολή του την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου και σύμφωνα με δήλωσή του ο δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος, σεβόμενος την επιθυμία του, την έκανε αποδεκτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό αυτό προκάλεσε έκπληξη στα Φάρσαλα, γιατί ο κ. Νικόλαος Τριανταφύλλου μέχρι τώρα είχε να επιδείξει άψογη κοινωνική και αυτοδιοικητική συμπεριφορά.
Η επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου κ. Νικολάου Τριανταφύλλου, αναφέρει τα εξής:
«Κύριε Δήμαρχε,
Υποβάλλω την παραίτησή μου από το άμισθο αξίωμα του αντιδημάρχου Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Φαρσάλων, επιδεικνύοντας ευαισθησία και δημοκρατικότητα συμπεριφοράς και προς αποφυγήν δημιουργίας και του ελάχιστου προβλήματος στον Δήμο και στη Δημοτική Αρχή, κατόπιν του φραστικού επεισοδίου που είχα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 εντός του Α.Τ. Φαρσάλων.
Σημειώνω ότι παρά τα όσα ψευδώς αναγράφονται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης (κυρίως ηλεκτρονικά αλλά και έγγραφα), δεν διαπιστώθηκε να οδηγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, ούτε μου έγινε τροχονομικός έλεγχος. Απεναντίας ο ίδιος κατά τις μεσημβρινές ώρες μετέβην πεζός στο Α.Τ. Φαρσάλων, για υποβολή παρατηρήσεων σε σχέση με τη σήμανση κυκλοφορίας συγκεκριμένης οδού της πόλεως και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μ’ έναν εκ των παρισταμένων αστυνομικών. Εντός του Α.Τ. Φαρσάλων επακολούθησε έλεγχος κατανάλωσης αλκοόλ και αρχικά κρατήθηκα, ενώ με εντολή εισαγγελέα δεν παραπέμφθηκα σε αυτόφωρη διαδικασία. Επιθυμώ να δηλώσω ότι εύχομαι όλοι οι αστυνομικοί να επιδεικνύουν την ίδια άμεση και άκαμπτη συμπεριφορά που επέδειξαν προς εμένα. Ευχαριστώ τον δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους εργαζομένους του Δήμου Φαρσάλων, για το μέχρι σήμερα σημαντικό έργο που επιτελέσαμε στους τομείς της αρμοδιότητάς μου.
Ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων
Νικόλαος Τριανταφύλλου»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass