Λαρισαίοι βαπτίσθηκαν στον Ιορδάνη

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 12:16

Στον Ιορδάνη ποταμό βαπτίσθηκαν Λαρισαίοι προσκυνητές, που συμμετέχουν στην εκδρομή της μητρόπολης. Σε ανακοίνωση, αναφέρονται και τα εξής:

Ναζαρέτ και Κανά της Γαλιλαίας, το Θαβώριον Όρος, την Τιβεριάδα και την Γαλιλαία επισκέφθηκαν οι προσκυνητές της Λαρισαϊκής Εκκλησίας για να καταλήξουν στο φρέαρ του Ιακώβ και στον Ιορδάνη ποταμό, όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος τέλεσε τον αγιασμό και οι πιστοί εβαπτίσθησαν στα ηγιασμένα ρείθρα του Ιορδάνου. Προσευχήθηκαν δε για τον φωτισμό και τον αγιασμό όλων των συνανθρώπων μας καθώς και για την πνευματική ενίσχυσή τους.

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων συμπροσευχήθηκαν μέσα στο ιερότατο σπήλαιο της Βηθλεέμ και κοινώνησαν των αχράντων μυστηρίων στην κατανυκτική θεία λειτουργία, στην οποία προέστη ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος συλλειτουργήσαντος και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου. Οι πιστοί, εκτός από την μεγάλη ευλογία του θεοδέγμονος σπηλαίου της Βηθλεέμ προσκύνησαν και την Βηθλεεμίτισσα Παναγία, ενώ επισκέφθηκαν την λαύρα του Αγίου Σάββα και το μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass