ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ:

Στόχος μας η στρατηγική ήττα ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

• Μίλησε για το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και δεσμεύτηκε πως «θα μείνει στρατιώτης αν δεν εκλεγεί»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 22:54

Με το μήνυμα πως το νέο προοδευτικό κίνημα θα ανακόψει τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον αγοραίο συντηρητισμό της ΝΔ αλλά και τη βεβαιότητα πως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο αριθμός των ψηφοφόρων θα ξεπεράσει τις 150

χιλιάδες, ήρθε στη Λάρισα χθες ο υποψήφιος για την προεδρία, κ. Γιάννης Μανιάτης.
 Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Νομό Αργολίδας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της επαφής του με τους πολίτες για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του επισκέφτηκε τόσο τη Λάρισα όσο και τα Τρίκαλα.
Στη Λάρισα ξεκίνησε την επίσκεψή του με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Έχω γυρίσει σχεδόν το σύνολο της χώρας. Το μήνυμα που υπάρχει απ’ όλους τους προοδευτικούς πολίτες είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ενδιαφέρον για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να δημιουργήσουμε τη δημοκρατική παράταξη και μια βεβαιότητα πως θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 150 χιλιάδων ψηφοφόρων την Κυριακή 12 Νοέμβρη. Με αυτόν τον τρόπο θα στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε παρόντες και γινόμαστε πρωταγωνιστικές ξανά του πολιτικού σκηνικού της χώρας».
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Είναι ένα μήνυμα που θα πάει και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι οποίοι, ο καθένας για τους λόγους τους, αρέσκονται και θέλουν να αντιμετωπίσουν τον πολιτικό μας χώρο ως δικό τους συμπλήρωμα. Εμείς θα τους διαψεύσουμε και θα διαπιστώσουν και στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και πολύ περισσότερο στις εθνικές εκλογές πως η μεγάλη προοδευτική παράταξη γίνεται η ηγεμονεύουσα δύναμη και η πρωταγωνίστρια δύναμη στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Με τον τρόπο αυτό θα ανακόψουμε και τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον αγοραίο συντηρητισμό της ΝΔ».
Ο κ. Μανιάτης μίλησε και για δεύτερο μήνυμα και είπε πως είναι το εξής: «Η κοινωνία και οι πολίτες απαιτούν από εμάς να είμαστε ενωμένοι και μετά τις εκλογές. Προφανώς ο κάθε υποψήφιος στηρίζει τη δική του υποψηφιότητα, ταυτόχρονα όμως θέλω δηλώσω πως ήμουν ο πρώτος που είπα πως ό,τι και να συμβεί θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Εγώ θεωρώ προσωπικό, πολιτικό και ηθικό καθήκον να δηλώσω πως όπως πάντα ήμουν στρατιώτης της παράταξης έτσι θα συνεχίσω να είμαι από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και μετά τις εκλογές. Πιστεύω, εύχομαι και ελπίζω πως το ίδιο θα πράξουν όλοι οι συνυποψήφιοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πολίτες μας θέλουν ενωμένους μετά και εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι για να γίνει αυτό καθώς θα αποτελέσει τη Λυδία λίθο πάνω στην οποία θα βασιστεί το μεγάλο μας στοίχημα που είναι να κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στις μεθεπόμενες τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία».
Εν κατακλείδι αναφέρθηκε στον στόχο τους που είναι «να οδηγήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα σε στρατηγική ήττα γιατί στην πραγματικότητα έχουν διασύρει πολιτικά. Έχουνε εξαπατήσει πολιτικά τους Έλληνες πολίτες και τις προοδευτικές αξίες. Θέλουμε να ανατρέψουμε την κυβερνητική αυτοδυναμία της ΝΔ για την οποία, ο χρυσός χορηγός είναι ο Αλέξης Τσίπρας και οι πολιτικές που ασκεί. Μετά τις εκλογές το πλαίσιο συζήτησης θα είναι το προοδευτικό πλαίσιο που θα θέσουμε εμείς στην κρίση των Ελλήνων πολιτών και είναι ένα πλαίσιο για το οποίο θα πάρουμε την έγκριση του προοδευτικού πολίτη και πάνω σε αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να τοποθετηθεί».
Στην επίσκεψή του στη Λάρισα και λίγο πριν αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου μίλησε χθες βράδυ, ο κ. Μανιάτης συνοδευόμενος από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Βαγγέλη Γιαννούλα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχείρησης Lariplast, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass