ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ

Εγκαινιάστηκε ο ναός της Υπαπαντής στο Θετίδιο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 16:30

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιερού ναού Υπαπαντής του Χριστού στην Τ.Κ. Θετιδίου Φαρσάλων, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιεράς Μητρόπολης «το απόγευμα της Παρασκευής, κόμισε τα μαρτυρικά λείψανα των αγίων Οσιάθλων των εν Ταώ της Πεντέλης αναιρεθέντων, των εν τη Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα και των εν τη Ιερά Μονή του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, τα οποία την επομένη τοποθέτησε στην Αγία Τράπεζα. Στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την ακολουθία των εγκαινίων και τη Θεία Λειτουργία. Προ της απολύσεως, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, στη σύντομη ομιλία του, δοξολόγησε τον Κύριο της Δόξης και ευχαρίστησε τον πανοσιολογιώτατο πρωτοσύγκελό μας π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου για την επιστασία της διεξαγωγής των εγκαινίων, τον π. Βάιο Ορμανόπουλο, εφημέριο του Ιερού Ναού και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καθώς και τους υπολοίπους Ιερείς, τους ιεροψάλτες και τον ευσεβή λαό του Θεού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass