Βοήθεια από Λάρισα και Τύρναβο

Δημοσίευση: 27 Νοε 2017 15:22

Στον Δήμο Μάνδρας στη Δυτική Αττική παραδόθηκαν το Σάββατο τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι, μετά από κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης, με την ίδια αποστολή στάλθηκε στη Μάνδρα και υλική βοήθεια από τον Δήμο Τυρνάβου.

Το φορτηγό με τις προμήθειες που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των Λαρισαίων, για τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι φορέων που στήριξαν τη προσπάθεια όπως ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης, η αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Φιλιώ Μπίλιου, ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Δ.Χ. Ν. Λάρισας κ. Δημ. Μπομπότης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα ν. Λάρισας) κ. Γιάννης Ξανθόπουλος με μέλη της ομάδας, καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Σημειώνεται ότι την αποστολή της βοήθειας στη Δυτική Αττική συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα για στήριξη και ενίσχυση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass