Ντίν. Διαμάντος: «Αυτή είναι η καθημερινότητα της πόλης»

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 19:16 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιουν 2015 19:39

Από τη δημοτική κίνηση «Νέα Λάρισα» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Ντίνο Διαμάντο σημειώνονται τα εξής: «Είναι ζήτημα αλλαγής κανονισμού (που πρέπει να γίνει) ή, έστω, τήρησης του – μέτριου αλλά, υπαρκτού- κανονισμού που ισχύει;

Είναι ζήτημα αστυνόμευσης; Είναι ζήτημα συμπεριφοράς των πολιτών που, κάποιοι «κάνουν τη δουλειά τους» παρακωλύοντας – σε δημοσιο χωρο- άλλους συμπολίτες να κάνουν τη δική τους δουλειά; Σίγουρα όλα αυτά και, άλλα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι, το ωράριο που ισχύει για την τροφοδοσία των καταστημάτων (εμπορικών και υγειονομικού ενδιαφέροντος) καταστρατηγειται…  «κάτω από τη μύτη» της Δημοτικής αρχής!

Κατά συρροή, την ίδια μέρα (Τετάρτη 10/6/2015, την ίδια ώρα (12,10μμ το μεσημέρι), στον κεντρικό δρόμο του Δημαρχιακού μεγάρου (οδός Παπαναστασίου, στο ύψος της Πατρόκλου, Αθ. Διάκου, Παπακυριαζή).

Την ίδια δε στιγμή, (δεν φωτογραφήθηκαν) ο «κατ’ όνομα ποδηλατόδρομος» της Παπαναστασίου έπαθε κι αυτός «φραγή» από «στιγμιαία στάθμευση» αυτοκινήτων (στην Κουμουνδούρου, Πατρόκλου & Παπακυριαζή). Προκαλώντας όλο αυτό, κυκλοφοριακό χάος, εκνευρισμό, ηχορύπανση.

Πάντως, σιγουρα ειναι θεμα δημου!!! Ενος δημου που επρεπε να εχει ηδη (;) σχεδιο ολοκληρωμενης πολιτικης για το δημοσιο χωρο σε ολη τη χωρικη εκταση του δημου (συνοικίες, χωριά) & βέβαια, και να εχει ηδη (;) ενα "ειδικο ολοκληρωμενο σχεδιο" για το ιστορικο εμπορικο κεντρο της πολης. Που ειναι αληθεια, ο ...δημος και το ... σχεδιο;» καταλήγει ο κ. Διαμάντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass