ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Εξόρμηση Β. Ζάρκου στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 30 Νοε 2017 15:54
Από αριστερά ο κ. Νικόλαος Τζήκας, ο κ. Κωνσταντίνος Μπαζάκης, ο κ. Ιωάννης Κολοβός, ο κ. Σήφης Αβραμίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασίλειος Ζάρκος, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η κ. Αθανασία (Σάσα) Αποστολοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο κ. Γεώργιος Καλαφάτης Από αριστερά ο κ. Νικόλαος Τζήκας, ο κ. Κωνσταντίνος Μπαζάκης, ο κ. Ιωάννης Κολοβός, ο κ. Σήφης Αβραμίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασίλειος Ζάρκος, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η κ. Αθανασία (Σάσα) Αποστολοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο κ. Γεώργιος Καλαφάτης

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» κ. Βασίλειος Ζάρκος πλαισιωμένος από μεγάλη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού συναντήθηκε ενόψει των επικείμενων εκλογών του Επιμελητήριου Λάρισας στις 11 και 12 Δεκεμβρίου με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιο και

το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων.
Οι συναντήσεις είχαν σκοπό την παρουσίαση των προτάσεων και δράσεων του Συνδυασμού που αφορούν στην αναπτυξιακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων, για την ενίσχυση του τοπικού παραγωγικού προϊόντος και της τόνωσης του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Ο συνδυασμός παρουσίασε τις προτάσεις και δράσεις του με ιδιαίτερη αναφορά στον αγροδιατροφικό τομέα μιας και η περιοχή των Φαρσάλων παρουσιάζει μοναδικά γεωφυσικά χαρακτηριστικά και είναι ευρύτερα γνωστή για τα αγροτικά προϊόντα που παράγονται σε αυτήν, δίνοντας έμφαση στη μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων και τοπικών, βιοτεχνικών – χειροτεχνικών προϊόντων, στην ισχυροποίηση της εμπορικής ταυτότητας των ντόπιων αγροτικών προϊόντων και στην ανάπτυξη σχεδίου αναδιάρθρωσης των αγροτικών καλλιεργειών χαμηλής απόδοσης.
Επίσης, παρουσίασε το πολιτιστικό περιεχόμενο των δράσεων του συνδυασμού που προτίθεται να υποστηρίξει, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης, για την υλοποίηση πολιτιστικών γεγονότων βασισμένων σε τοπικά στοιχεία παράδοσης (Αχίλλεια) και τη δημιουργία νέων με άξονα την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοράς του Εμπορικού κόσμου, καθώς και την ανάπτυξη του φυσιολατρικού, περιηγητικού και περιπατητικού τουρισμού μικρής κλίμακας για τους επισκέπτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass