ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΚΟΥ –ΣΑΡΧΩΣΗ

Επί τάπητος κλοπές και κυκλοφοριακό

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2015 21:05

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Γεώργιο Αγάκο επισκέφθηκε χθες το πρωί στο γραφείο στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης.

Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε άριστο κλίμα. Κατά τη διάρκειά της ο δήμαρχος Τυρνάβου έθεσε στον αστυνομικό διευθυντή θέματα ασφάλειας των πολιτών ευρύτερα του Δήμου Τυρνάβου, όπως την προστασία των οικιών αλλά και αγροτικών εγκαταστάσεων των δημοτών από τις πολλαπλές κλοπές που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Επίσης ο δήμαρχος Τυρνάβου έθεσε στον αστυνομικό διευθυντή και τις απώλειες που υφίστανται από τις κλοπές από τους γνωστούς αγνώστους οι ΤΟΕΒ της περιοχής, αλλά και το δίκτυο της ΔΕΗ όπου κάποιοι για να καρπωθούν τον χαλκό καταστρέφουν εξαρτήματα των οργανισμών και εξοπλισμό της ΔΕΗ χιλιάδων ευρώ. Ζητήθηκε αν όχι να εξαλειφθεί τελείως τουλάχιστον να περιοριστεί η παραβατικότητα αυτή.

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Επίσης ο κ. Σαρχώσης έθεσε στον αστυνομικό διευθυντή το κυκλοφοριακό πρόβλημα ειδικά στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου και κυριότερα στις οδούς Καραολή και Δημητρίου και Πολυτεχνείου οι οποίες είναι τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης και χρειάζεται εκεί διαφορετική αντιμετώπιση, πέρα από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, αλλά και από την Τροχαία Λάρισας.

Μετά τη συνάντηση μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης δήλωσε ικανοποιημένος από την θετική αντιμετώπιση των θεμάτων που έθεσε από τον αστυνομικό διευθυντή κ. Γεώργιο Αγάκο ο οποίος είδε τα αιτήματα με θετικό πρίσμα.

Τέλος, στα ο οποία, από την αστυνομική διεύθυνση, έχουν ήδη δρομολογηθεί δράσεις για τα ζητήματα που ετέθησαν στη συνάντηση και θα συνεχιστούν προς την κατεύθυνση και των θετικών παρεμβάσεων του δημάρχου Τυρνάβου.

1 ΦΩΤΟ

ΛΕΖΑΝΤΑ Από τη συνάντηση στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass