ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 22:10

Με επισημότητα και θεία κατάνυξη τελέστηκε η θεία λειτουργία και η δοξολογία για το νέο έτος 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας και της δοξολογίας ο π. Βασίλειος, ιερέας του ναού, έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε "Καλή χρονιά με υγεία, με πίστη και διάθεση αλληλεγγύης, για να αντιμετωπιστούν οι διάφορες δυσκολίες της ζωής".

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις δήλωσε στην "Ε" τα εξής: "Εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία σε όλους και στην πατρίδα μας ευημερία. Για τον Δήμο Φαρσάλων διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και δημιουργικά για να τον κάνουμε σύγχρονο και έναν από τους καλύτερους της χώρας μας".

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Μπαμπανίκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Βασιλείου, κ. Νίκος Γκατζόγιας, κ. Δημ. Γκίζας, κ. Ευαγγ. Κατσιαούνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πιτσάβας, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γιώργος Γκούμας, ο υποδιοικητής κ. Δημ. Σακκάς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass