Τουρνουά ανθρωπιάς από τον Ερμή Αγιάς

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2018 22:21

Διασυλλογικό διήμερο τουρνουά βόλεϊ και μίνι βόλεϊ με σκοπό να ενισχυθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε κατά τη διάρκεια των εορτών ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ερμής» Αγιάς.

Έχοντας ως σύνθημα «Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο», το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αγιάς, σε συνεργασία του «Ερμή» με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και με υποστηρικτές τον Δήμο Αγιάς, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ» και τον Α.Ο. «Δωτιέας» Αγιάς.

Στο κάλεσμα για συμμετοχή ανταποκρίθηκαν οι: ΑΕΛ, Γ.Σ. Σουφλάρια, Φιλαθλητικός, ΕΑΛ, Νίκη Βόλου, Όλυμπος Γόννων, Γ.Σ. Μακεδονικός και Γ.Σ. Απολλώνιο. Οι σύλλογοι συμμετείχαν με ομάδες των τμημάτων υποδομής τους και στο σύνολο αγωνίστηκαν σχεδόν 300 αθλήτριες.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Αγιά και τον «Ερμή». Όλες οι ομάδες φιλοξενήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος τίμησε την αθλήτρια Γιούλα Δίρβα για την προσφορά της στο βόλεϊ.

Την ευθύνη της όλης προσπάθειας είχαν οι προπονητές των τμημάτων βόλεϊ του «Ερμή», Τσιρογιάννης Χρυσόστομος και Καρανίκα Βικτώρια, καθώς και ο έφορος βόλεϊ Καρνάβας Χρήστος.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των χορηγών: Τυροκομικά Αβραμούλη, AS Market, κρεοπωλείο Γουργιώτη Γρηγόρη, κρεοπωλείο Κωνσταντίνου και Δημητρίου Ζέικου, cafe bar «Old School», cafe Γκαρανέ, εργαστήριο παραδοσιακής πίτας «Pie Lab», Τσουμάνης Μάρκετ, Γκουνέλας Λάμπρος, Αφοί Ριζούλη, Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς και Περιχώρων, Σύλλογος Γυναικών, Επαγγελματική Ένωση και Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass