ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Απολογισμός Αθ. Νασιακόπουλου

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 15:48

Ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ θα γίνει από τον δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο σήμερα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και στην αλλαγή φιλοσοφίας διοίκησης, σε έργα που αφορούν στην υδροδότηση, την αποχέτευση και την άρδευση των κοινοτήτων. Κάνουμε πράξη το σύνθημά μας «Καμία υδροφόρα στον Δήμο στο τέλος της θητείας μας» θα τονίσει ο κ. Νασιακόπουλος.

Θα αναφερθεί επίσης στην αναβάθμιση των κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, σε έργα υποδομής που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας για τα οποία δηλώνει: «Υπάρχουν πλέον πολύ καλύτεροι αγροτικοί δρόμοι, σε σχέση με αυτούς που παραλάβαμε».

Ο δήμαρχος θα αναφερθεί και στις υποδομές στην εκπαίδευση για τις οποίες υποστηρίζει: «Με τη σωστή λειτουργία των σχολικών επιτροπών βελτιώσαμε αισθητά, κάτι που μας αναγνωρίζεται από όλους τους εκπαιδευτικούς του Δήμου, τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των δημοτών, ενεργοποιήσαμε την πολιτική προστασία, αναβαθμίσαμε αισθητά τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόνοια και ολοκληρώσαμε το επιχειρησιακό μας πρόγραμμα και τις μελέτες των έργων για το υπόλοιπο κομμάτι της θητείας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass