Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες πατριώτες στη Σπηλιά

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2015 23:18

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με σεβασμό στους 40 πεσόντες Έλληνες ήρωες πατριώτες που σκοτώθηκαν στις 26 Μαρτίου 1944, αλλά και θαυμασμό για τη θυσία χιλιάδων επίσης πατριωτών οι οποίοι σκοτώθηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κατοχής τελέστηκε σήμερα στην μαρτυρική Σπηλιά του Κισσάβου του Δήμου Τεμπών μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον π. Αθανάσιο, μετά τη θεία λειτουργία, στο χώρο του μνημείου Εθνικής Αντίστασης των εκτελεσθέντων στη Σπηλιά.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε εκφώνηση νεκρών και ομιλία από τον κ. Ιωάννη Τατία.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, και εκπροσώπους της Περιφέρειας, της Εθνικής Αντίστασης και τοπικών φορέων.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Απόστολος Μπέμπης, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, ο γραμματέας του περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκος Πουτσιάκας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών κ. Κώστας Νταφούλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αργυρίου Ιωάννης και Παναγιώτης Γκατζόγιας ο τοπικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Δοξαράς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Όσσας κ. Ιωάννης Μπίκας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και Συκουρίου, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων και πλήθος κόσμου. Τιμές απέδωσε η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass